PÄÄTÖSSEMINAARI 25.4. 2019: Lasten kokemuksia luontoliikunnasta

ohjelma

Esitykset (pdf-tiedostoja)

Hankkeen järjestämiä tapahtumia

Koulutus matkailuyrittäjille: Digitaalinen asiakaskokemus ja ostoprosessin kehittäminen -valmennus

Koululaiset testasivat talviliikunnan palveluita

Tunnus, jossa tyttö juoksee koiran kanssa sekä teksti Musti Run.

Musti Run – koko perheen polkujuoksutapahtuma 10.5.2018

Musti Run kutsui poluille perheet koirineen. Poluilla juoksentelu on parasta niin koirille kuin ihmislapsille ja aikuisille. Liike ja luonto tuottavat elämäniloa ja terveyttä meille kaikille. Tapahtuma oli kunnianosoitus kaiken ikäisten ihmisten liikuttajille ja hyvän mielen tuojille – koirille ja luonnolle! Osallistua sai koiran kanssa tai ilman, juosten tai kävellen helatorstaina 10.5.2018 Liesjärven kansallispuistossa.

8 km reitti kulki metsäpoluilla ja pitkoksilla, 2 km helppokulkuinen reitti soveltui lastenrattaillekin. Tapahtuma-alueella oli koirayhdistysten näytöksiä, rotuyhdistysten koirien rapsuttelua, työpajoja, kaverikoiria ja neuvontaa, kahvila ja ravintolapalveluita

Tapahtumaesite ja -kartta (pdf)

Järjestämiseen osallistuivat Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, Eräkeskus Metsäkouluntie, Kennelliitto, YLE, Olympiakomitea / Unelmien liikuntapäivä, Erärenki, Forssan Palveluskoirat ry, HAMK / Digitrail-hanke, Kulttuuriyhdistys Kuvio, Lasten maatalousnäyttely Mansikki, Liesjärven kyläyhdistys ry, Lounaplussa ry, Nocando Marathon Club, Non-Stop Dogwear Finland, Oxroad Ultra ry, Tammelan 4H-yhdistys, Uusi Elonkierto, Wilderness Tales, Musti ja Mirri, DogFeelGood, Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Forssan paikallistoimikunta, Etelä-Hämeen kennelpiirin nuorisojaosto.

Luontoliikunnan ja -matkailun ideariihi luontomatkailutoimijoille Tammelassa 8.11.12017.

Järjestäjinä olivat Hämeen Ammattikorkeakoulun DigiTrail-hanke ja Metsähallituksen Luonto lisää liikettä -hanke. Esitykset (pdf-tiedostot 700–9000 kt) :

Työpajoissa nostettiin esille alueen helmet hyvinvointinäkökulmasta, työstettiin niistä etenkin perheitä houkuttelevia tuotteita ja mietittiin, kuinka perinteiset ja digitaaliset kanavat saadaan valjastettua viestintää ja markkinointia tukemaan.

Tiedote 10.11.2017: Forssan seutukunnan luontoliikunnan helmiä jalostetaan yhteisellä tahdolla ja teoilla (www.luontoon.fi)

Artikkeli seminaarista Forssan lehdessä 8.11.2017: Asiakasta ei kannata omia (www.forssanlehti.fi)

Muut hankkeeseen liittyvät tapahtumat

  • 16.11.2017 Lasten ja nuorten kehityksen avaimet luonnosta. Forssan seudun Green Care -klusterihankkeen loppuseminaari. Esittelyssä myös Luonto lisää liikettä -hanke

Päivitetty viimeksi 29.5.2020