Luontopalvelujen aineistopankki

Metsähallituksen Luontopalvelujen aineistopankki on osa Metsähallituksen aineistopankkia.

Luontopalvelujen aineistopankissa on kuvia ym. viestintämateriaalia kansallispuistoista ja muilta suojelualueilta sekä historiakohteista ja toiminnasta näillä alueilla.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat käyttää aineistoja viestiessään näistä kohteista joko Luontopalvelujen sopimuskumppaneina, epäkaupallisina yhteistyötahoina tai journalistisesti.

Käyttöoikeuden hakeminen

Hae käyttöoikeutta täyttämällä alla oleva rekisteröitymislomake.

Lue lomakkeelle liitetyt käyttöehdot ja hyväksy ne. Jos liite ei lataudu luettavaksi, osoita käyttöehdot-liitteen linkkiä hiiren oikealla painikkeella, valitse “kopioi linkki” ja avaa kopioitu osoite selaimen toisella välilehdellä. (Suosittelemme Google Chrome-selainta.)

Valitse käyttäjäryhmä, joko

  • Luontopalvelut kaupallinen kumppani, jos olet kumppanisopimuksen tehnyt yrittäjä tai
  • Luontopalvelut epäkaupallinen yhteistyö / media

Sähköpostiosoitteeksi osoite, joka on vain sinun käytössäsi. Käyttäjätunnus muodostuu sähköpostiosoitteesta ja järjestelmän antamasta salasanasta. Täytä lomakkeelle sähköpostiosoite, joka on vain sinun käytössäsi (työ- tai yksityiskäytössä), ei esim. info-alkuista, yrityksen tai muun toimijan yhteistä sähköpostiosoitetta. Jokainen sitoutuu käyttöehtoihin henkilökohtaisesti, minkä vuoksi myös käyttäjätunnuksen on oltava henkilökohtainen.

https://metsahallituskumppani.contenthub.fi/ui/registration

Täytä lomakkeen muut pakolliset tiedot ja paina Lähetä-painiketta.

Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Kun olet saanut käyttöoikeuden, saat aineistopankkijärjestelmän lähettämän automaattisen viestin, jossa on käyttäjätunnus ja salasana. Lisäksi saat Metsähallitukselta viestin, jossa on kirjautumisosoite ja lyhyt käyttöohje. (Käyttöohje ja käyttöehdot löytyvät myös aineistopankista.)

Kirjautuminen Luontopalvelujen aineistopankkiin

Kun sinulla on käyttäjätunnus ja salasana, voit kirjautua alla olevasta linkistä:

https://metsahallituskumppani.contenthub.fi

Luontopalvelujen aineistopankkia käyttämällä muodostuu asiakkuus. Asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kirjautumislomakkeella on linkki tietosuojaselosteeseen.