Palaute

Tällä lomakkeella voit jättää palautetta Metsähallitukselle. Jos haluat vastauksen palautteeseesi, annathan sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Pyrimme vastaamaan palautteeseesi mahdollisimman pian. Kiireellisissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse, joko 0206394000 (vaihde) tai etsi suoraan oikea asiantuntija Henkilöhaun kautta.

Ethän laita palautteisiin mitään sensitiivistä tietoa kuten henkilötunnuksia tai tilinumeroita. Tutustuthan tietosuojaselosteeseen.

Jos palautelomake ei näy alla, siirry palautelomakkeelle tämän linkin kautta (rego.qreform.com).

Palautelomake ei ole tällä hetkellä täysin saavutettava ja asiaa korjataan. Voit lähettää palautetta sähköpostilla osoitteeseen info@metsa.fi. Kerro, mitä asiaa ja mahdollisesti aluetta tai paikkaa palautteesi koskee. Jos haluat, että palautteeseesi vastataan, jätä viestiin yhteystietosi esim. sähköpostiosoite tai puhelinnumero.

Jos palautteesi koskee tarkemmin Luontoon.fi -verkkopalveluita tai retkikohteiden retkeilyrakenteita, palaute kannattaa jättää Luontoon.fi palautelomakkeen kautta täältä: https://www.luontoon.fi/palaute

Jos palautteesi koskee tarkemmin metsästys- tai kalastusasioita, erävalvontaa tai esimerkiksi Eräluvat-verkkokauppaa, palaute kannattaa jättää Eräluvat -sivuston palautelomakkeen kautta täältä: https://www.eraluvat.fi/sivusto/palaute.html