Uutiskirjeet

Metsähallitus julkaisee eri aiheista uutiskirjeitä, joita voit tilata suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeen voi peruuttaa milloin vaan.

Eräasiat

Eräluvat-uutiskirjeitä lähetetään kalastuksesta, metsästyksestä ja maastoliikenteestä kiinnostuneille. Kerromme myyntiin tulevista luvista, muutoksista Metsähallituksen eräkohteilla ja nostamme esiin muita ajankohtaisia asioita. Tilaa uutiskirje!

Merituulivoima

Haluatko pysyä ajan tasalla Metsähallituksen merituulivoimatoiminnasta? (kirje on saatavilla suomeksi ja englanniksi) Tilaa uutiskirje!

Tonttikauppa

Tilaamalla uutiskirjeen kuulet ensimmäisten joukossa tonttikohteistamme ja niihin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Tilaa uutiskirje!

Yritystontit

Yrittäjille ja sijoittajille suunnattu uutiskirje kertoo yrityskohteistamme ja niihin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Tilaa uutiskirje!

Matkailuyhteistyön uutiskirje

Luontopalvelujen matkailuyhteistyön uutiskirjeessä jaetaan ajankohtaista tietoa kestävään matkailuun ja luontomatkailuyrittäjyyteen liittyvistä aiheista. Tilaa uutiskirje!

Suomen luontokeskus Haltia

Haltialla on kaksi uutiskirjettä: joka toinen kuukausi lähtevä yleinen uutiskirje Haltian ajankohtaisista asioista sekä neljästi vuodessa lähetettävä luontokoulun uutiskirje luontokasvatuksesta kiinnostuneille. Valitse tilauslomakkeelta, kumpi sinua kiinnostaa. Tilaa uutiskirje!