Metsähallitus Kuntamarkkinoilla 18.-19.9.2024

Kuntapäättäjä, onko kunnassasi valtion liiketoiminnan maata, jota voisi hyödyntää tuulivoiman tuotannossa, matkailuliiketoiminnassa tai muussa yritystoiminnassa? Tule tutustumaan mahdollisuuksiimme, kuuntelemaan tietoiskujamme ja tapaamaan asiantuntijoitamme osastollemme 0G5!

Helsingin Kuntatalolla järjestettävät Kuntamarkkinat tarjoaa vuosittain kahden päivän ajaksi monipuolista ja ajankohtaista tietoa. Kuntamarkkinat on ideoita pulppuava julkisen sektorin vuoden suurin foorumi.

Kuntamarkkinoilla pöhistään ilmiöistä, inspiroidutaan tiedosta ja törmäytetään tulevaisuuden tekijöitä. Kuntamarkkinat tuo yhteen kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjät, muun julkisen hallinnon edustajat, kolmannen sektorin toimijat ja yksityisten yritysten kumppanit. Mikä mahdollisuus verkostoitua ja saada uusia ajatuksia! Bonuksena hyvä tunnelma on tapahtuman tavaramerkki.

Tietoiskut

Asiantuntijamme kertovat millä tavalla valtion maat ovat käytettävissä kaavoitettaessa erilaisia tontteja yritysten käyttöön tai tuulivoiman tuotantoon. Tule kuuntelemaan!

  • Keskiviikko 18.9. klo 13.30–13.50 – Sali B1.4​, yritystontit
  • Torstai 19.9. klo 11.30–11.50 – Sali A3.3​, tuulivoima

Video näkyy vain, jos olet hyväksynyt evästeet.

Elinvoimaa kiinteistökehityksellä

Metsähallituksen ja kuntien yhteistyönä on kaavoitettu tontteja useille eri kokoisille majoitusyrityksille. Ne houkuttelevat niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita ja tuovat tuloja ja työllisyyttä Suomeen. Yhteistyössä kuntien kanssa voimme räätälöidä erilaisten yritysten tarvitsemia tontteja ja hakea siten kuntiin elinvoimaa.

Kokenutta tuulivoiman hankekehitystä

Metsähallituksella on pitkä kokemus tuulivoiman hankekehityksestä. Olemme vuosien varrella olleet kehittämässä useampaa kuin joka kymmenettä tuulivoimahanketta Suomessa. Teetämme hankkeissamme paljon maastoselvityksiä. Isona ja kokeneena hankekehittäjänä pystymme varmistamaan selvitysten laadun ja siten arvioimaan paremmin hankkeiden vaikutuksia ympäristöön.