Yrityskohteet

Metsähallitus kaavoittaa valtion maa-alueita yhdessä kuntien ja kaupunkien kanssa. Kaavoitushankkeet käynnistyvät usein asiakkaidemme tarpeista, mutta valikoimassamme on myös valmiita kohteita. Tavoitteenamme ovat aina yrittäjiä palvelevat ratkaisut ja tarvittaessa räätälöimme yhdessä toimivan kaavan.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen kuulet ensimmäisten joukossa uusista mahdollisuuksistamme!

Tilaa uutiskirje

Onko sinulla suunnitteilla hotellin, lomakylän tai liikerakennuksen rakentaminen? Onpa hankkeesi pieni tai suuri, meiltä voi löytyä juuri se oikea tontti, jolle perustat tulevan liiketoimintasi. Hankekonseptisi ei tarvitse olla valmis ottaaksesi yhteyttä meihin, vaan voimme kehittää sitä yhdessä. Etsimme parhaan mahdollisen maa-alueen, jonka kaavoituksessa huomioidaan liiketoimintasi tarpeet. Metsähallituksen laajasta tarjonnasta löytyy myös tontteja, joille pääset rakentamaan heti, jos nopeus on valttia.

Erityisen hyödyllistä yrittäjän kannalta on se, että sopimusasiat hoituvat kanssamme ripeästi. Alueen varaaminen esisopimuksella antaa tarvittavaa aikaa hankesuunnittelun viemiselle loppuun. Olemme joustavia loppuun asti. Sinä asiakkaana päätät, tehdäänkö tontista kiinteistökauppa vai vuokrasopimus, kun on aika siirtyä suunnittelusta toteutukseen.    
 

Myytävät tontit

Kysy lisää!

Kari Männistö

Myyntipäällikkö

Kiinteistökehitys
Metsähallitus
Ounasjoentie 6
96200 Rovaniemi

Puh. +358400180063

Timo Karhapää

Kehitysasiantuntija

Kiinteistökehitys
Metsähallitus
Opastinsilta 12
00520 Helsinki

Puh. +358407588882