Hotell- och affärstomter

Forststyrelsen planerar statens markområden tillsammans med kommuner och städer bland annat som strand- och bostadstomter samt fritids- och affärstomter i turistcentrum. Planeringsprojekten utgår ofta från våra kunders behov, men vi har också färdiga objekt till salu. Vårt mål är alltid lösningar som tjänar företagarna och vid behov gör vi tillsammans upp en skräddarsydd plan som verkligen fungerar.

Flygbild från Saariselkä med en illustration av ett stort hotell. I bakgrunden syns slalombackar.

Har du planer på att bygga ett hotell, en semesterby eller en affärsfastighet? Oavsett om ditt projekt är litet eller stort – hos oss kan du hitta den rätta tomten för just din framtida affärsverksamhet. Du kan kontakta oss innan ditt projektkoncept är klart, så vidareutvecklar vi det tillsammans. Vi letar upp det bästa möjliga markområdet för dig och beaktar din affärsverksamhets behov i planläggningen. I Forststyrelsens breda sortiment finns också tomter där du kan börja bygga omedelbart, om det är viktigt att komma igång snabbt.

Ur företagarens perspektiv är det till speciellt stor nytta att avtalsärenden sköts snabbt hos oss. Ett reservationsavtal för området ger den tid som behövs för att slutföra projektplaneringen. Vi är flexibla in i minsta detalj. När det är dags att övergå från planering till genomförande är det du själv som avgör om du vill köpa fastigheten eller ingå arrendeavtal.    

Kontakta oss!

Kari Männistö

Försäljningschef

Forststyrelsen
Forststyrelsen Fastighetsutveckling
Ounasjoentie 6
96200 Rovaniemi

Puh. +358400180063

Timo Karhapää

Account Manager, Business-to-Business

Forststyrelsen
Forststyrelsen Fastighetsutveckling
Opastinsilta 12
00520 Helsinki

Puh. +358407588882