Avoimet työpaikat

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista.

Tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvia raaka-aineita korvaamaan fossiilisia ja mahdollistamme luonnosta nauttimisen retkeillen, mökkeillen, metsästäen ja kalastaen. Luomme ratkaisuja vastuullisempaan tulevaisuuteen: uusiutuvaa energiaa ja kestävää matkailua. Miljoonat ihmiset saavat meidän työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Työmme on monipaikkaista. Toimimme toimistoissa ja niiden ulkopuolella, pohjoisesta etelään ja idästä länteen, maalla ja merellä, kolmanneksella Suomen pinta-alasta.

Vaalimme työyhteisön monimuotoisuutta. Hyvinvointimme syntyy osaamisesta, yhteistyöstä, luottamuksesta ja arvostuksesta toisiamme kohtaan. Työyhteisössä varmistamme tasapuolisen kohtelun ja ymmärrämme sekä huomioimme myös toistemme elämäntilanteet. Kannustamme toisiamme eteenpäin. Hyvät vuorovaikutustaidot, taito suunnitella ja johtaa omaa työtä sekä uteliaisuus ja joustavuus auttavat yhteisten tavoitteidemme saavuttamisessa.

Tehtävässämme yhteensovitamme erilaisia tavoitteita kuunnellen ja keskustellen yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Hyödynnämme työssämme tietoa, jonka kartuttamiseksi teemme yhteistyötä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Olemme vaikuttava ja vastuullinen osa yhteiskuntaa. Meille on tärkeää se, mitä teemme ja miten luomme ratkaisuja kestävään tulevaisuuteen. Toimimme luonnon, ihmisten ja yhteiskunnan parhaaksi.

Tulevaisuus perustuu tämän päivän valinnoille ja teoille. Haluamme että kaikilla, myös tulevilla sukupolvilla, on mahdollisuus nauttia luonnosta ja sen luomasta arvosta. Sen eteen teemme töitä joka päivä.

Avoimet työpaikat

Käytämme sähköistä rekrytointijärjestelmää, josta löytyvät kaikki avoimet työpaikkamme. Tehtävään haetaan täyttämällä sähköinen työnhakulomake, joka avautuu kunkin avoimen työpaikkasivun alalaidasta. Hakemusta täyttäessäsi tarkistathan antamasi sähköpostiosoitteen huolellisesti, koska virheellinen sähköpostiosoite vaikuttaa rekrytointiin liittyvään viestintään.

Meille ei ole mahdollista jättää avoimia työhakemuksia, vaan pyydämme sinua seuraamaan avoimia tehtäviämme ja hakemaan niihin.

Myös harjoittelupaikoista ilmoitamme rekrytointijärjestelmässä.