Avoimet työpaikat

Metsähallituksessa tehdään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä luonnonvarojen ja hyvinvoinnin eteen.

Ole siellä missä sydämesi on 

Meillä on neljäkymmentä toimipistettä ja mahdollisuus tehdä etätyötä – ja tärkein konttorimme on tietysti luonto. Kaikkiaan meitä on Metsähallituksen palveluksessa noin 1 200 oman osaamisalansa ammattilaista ympäri Suomen. 

Monimuotoisuutta luonnossa ja työyhteisössä 

Meillä osaaminen ratkaisee ja monimuotoisuutta arvostetaan, joten hyödynnämme toisinaan anonyymia rekrytointia ja positiivista erityiskohtelua. Luonnonvarojen parissa tekevät töitä paitsi metsä- ja luontoalan ammattilaiset myös esimerkiksi asiakaspalvelijat, juristit, myyntineuvottelijat ja talousasiantuntijat.  

Polkua ei tarvitse rakentaa yksin 

Meillä autetaan urapolun suunnittelussa ja tarjotaan mahdollisuuksia kehittyä. Palkkaus perustuu työn vaativuuteen ja työsuorituksen arviointiin, lisäksi henkilöstö saa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyviä etuja. 

Avoimet työpaikat

Käytämme sähköistä rekrytointijärjestelmää, josta löytyvät kaikki avoimet työpaikkamme. Tehtävään haetaan täyttämällä sähköinen työnhakulomake, joka avautuu kunkin avoimen työpaikkasivun alalaidasta. Hakemusta täyttäessäsi tarkistathan antamasi sähköpostiosoitteen huolellisesti, koska virheellinen sähköpostiosoite vaikuttaa rekrytointiin liittyvään viestintään.

Meille ei ole mahdollista jättää avoimia työhakemuksia, vaan pyydämme sinua seuraamaan avoimia tehtäviämme ja hakemaan niihin.

Myös harjoittelupaikoista ilmoitamme näillä sivuilla. Lisäksi harjoittelupaikkoja voi tiedustella vastuualueiden päälliköiltä.