Puun myynti

Meillä on pitkät perinteet puukaupassa. Luonnon monimuotoisuuden huomiointi, asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus ovat keskeisimmät toimintaamme ohjaavat tekijät puunkorjuussa ja -toimituksissa. Työskentelemme aktiivisesti tehostaaksemme kuljetuksia ja pienentääksemme niistä aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Kauhakuormaaja kuljettaa nipullista tukkeja isolla puunlastausalueella.
Videolla kerrotaan HCT-kuljetuksien testaamisesta ja puunkuljetusten päästöjen vähentämisestä.

Näin toimimme

Korkealaatuisen uusiutuvan raaka-aineen tuottaminen asiakkaidemme tarpeisiin on meille tärkeää. Olemme vastuullinen ja luotettava puukauppakumppani.

Ympäristöasiat on sisällytetty kaikkeen toimintaamme. Talouskäytössä olevat monikäyttömetsämme on PEFC-sertifioitu ja meillä on käytössämme ISO 14001 -standardin mukainen ympäristöjärjestelmä.

Tehokkaat kuljetukset ovat tärkeitä sekä meille, asiakkaillemme että luonnolle. Yksi merkittävä keino kuljetuspäästöjen vähentämiseksi on rekkojen ja junien kuormakoon kasvattaminen.

Valtion monikäyttömetsissä puunkorjuun tekevät yksityiset metsäkoneyrittäjät. Ostamme myös puunkuljetuksen sekä merkittävän osan metsänhoito- ja metsänparannustöistään palveluina alan yrittäjiltä.