Bild: Mikko Törmänen
Bild: Mikko Törmänen

Forststyrelsen på SuomiAreena 12.-16.7.2021

På sommaren diskuteras natur och naturresurser samt rättvis användning av dem när Forststyrelsen tillsammans med MTV hämtar gemenskap, digitalisering och natur till Helsingfors och Björneborg på SuomiAreena! Intressanta diskussioner, fascinerande gäster och engagerande evenemang utlovas. På dessa sidor hittar du all information om Finlands största samhälleliga diskussionsevenemang. Vi ses snart!

SuomiAreena

SuomiAreena är Finlands största samhälleliga diskussionsevenemang som är gratis och öppet för alla. Evenemangen äger rum i Helsingfors och Björneborg. Evenemanget ordnas med hybridmodell och man kan också följa med programmet på nätet.

Öppningskonsert och programmet

Öppningen av SuomiAreena tar plats måndagen den 12.7.2021. Forststyrelsen ordnar diskussioner i Helsingfors under hela veckan, och en evenemangsdag i Björneborg. Bekanta dig med programmet och anteckna redan nu diskussionerna i din kalender!

Välkommen att lyssna och delta i diskussionen!

Följ

SuomiAreenas diskussionstillfällen och övrigt program ordnas för en begränsad publik vid Allas Sea Pool i Helsingfors och Björneborg-scenen i Björneborg. Hela evenemangets innehåll streamas, så du kan också följa med diskussionerna live i MTV:s SuomiAreena-tjänst.

Delta

Vilka av SuomiAreenas diskussionsteman ligger ditt hjärta nära och vems taltur väntar du på? Börja följa Forststyrelsens Instagram och delta i diskussionen!

Vi befrämjar morgondagen genom att samordna, diskutera och lyssna.