Jonna Hagström aloittaa Korsnäsin merituulivoimahankkeen sidosryhmäpäällikkönä – Asukastilaisuudet jatkuvat syyskaudella

Korsnäsiin suunnitteilla olevan merituulivoimahankkeen sidosryhmäpäälliköksi on nimitetty OTM Jonna Hagström. Hän on aloittanut tehtävässä syyskuun alussa. Jonna Hagström jatkaa Heidi Vestin ansiokkaasti käynnistämää sidosryhmäyhteistyötä Heidin siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen ulkomaille.

Jonna Hagström siirtyy merituulivoimahankkeeseen Metsähallituksen Luontopalvelut -vastuualueelta, jossa hän on toiminut virkistyshankkeen projektipäällikkönä ja vastannut sidosryhmäyhteistyön lisäksi hankkeen suunnittelu-, sopimus-. ja lupa-asioista. Ennen Metsähallitusta hän on työskennellyt mm. julkisten hankintojen ja sopimusoikeuden parissa asianajoalalla.

Jonna Hagström työskentelee sekä Metsähallituksen Vaasan toimistossa että merituulivoimahankkeen toimistossa Korsnäsissa.

”Toivotamme Jonna Hagströmin lämpimästi tervetulleeksi mukaan Korsnäsin hanketiimiin. Jonna tuntee hyvin Luontopalvelut ja sidosryhmätyön sekä on monipuolisesti perehtynyt sopimus- ja lupa-asioihin. Vaasan talousalue on hänelle jo ennestään tuttu. Lisäksi hän on kaksikielinen, mikä antaa mainiot lähtökohdat toimia asukkaiden yhteyshenkilönä hankkeen suuntaan”, Timo Laakso, Metsähallituksen Korsnäs-projektitiimin johtaja sanoo.

Syksyn Vind Cafe -asukastilaisuus järjestetään marraskuussa

Korsnäsin hankkeen Vind Cafe -asukastilaisuudet jatkuvat syyskaudella. Tilaisuuksissa käydään läpi hankkeen valmistelutyön etenemistä. Seuraava tilaisuus järjestetään marraskuussa ja siitä tiedotetaan erikseen.

Toimisto auki tiistaisin

Korsnäsin hankkeen toimisto toimii sekä hankkeen esittelytilana että tukikohtana hankkeen parissa työskenteleville. Toimisto (Silverbergsvägen 23) on syyskaudella auki tiistaisin klo 8.00–16.00, jolloin joku hankkeen asiantuntijoistamme on merituulivoimasta kiinnostuneiden tavattavissa ilman ajanvarausta. Lisäksi viikolla 39 Jonna on paikalla joka päivä. ”Se on tervetuliaisviikkoni ja odotan innolla tapaavani mahdollisimman paljon ihmisiä ja toivotan kaikki tervetulleiksi keskustelemaan”, Jonna sanoo.

Lisätietoja:

Jonna Hagström, sidosryhmäpäällikkö, Metsähallitus, puh +358 40 646 9554, sähköposti: jonna.hagstrom@metsa.fi
Timo Laakso, projektijohtaja, Metsähallitus, puh. +358 40 351 8366, sähköposti: timo.laakso@metsa.fi

Korsnäsin hankkeen internet-sivut:
https://www.metsa.fi/vastuullinen-liiketoiminta/tuulivoima/korsnasin-merituulivoimapuisto/