Julkaistu 20.11.2023

Metsähallitus rekrytoi ensi kesäksi metsätalouden harjoittelijoita eri puolille maata

Metsähallituksen harjoittelijoiden rekrytointi alkaa maanantaina 20.11.2023. Harjoittelijoita rekrytoidaan metsätalouden tehtäviin yhteensä noin 60 henkilöä. Paikat on tarkoitettu metsäalaa opiskeleville.

Harjoittelu on hieno tilaisuus kehittää omaa osaamistaan. Kuva: Katri Lehtola / Metsähallitus

Harjoittelupaikkoja on tarjolla metsänhoidon ja tienpidon töiden ohjaustehtävissä, korjuun ja kuljetuksen ohjaustehtävissä sekä metsäsuunnittelussa. Opiskelijat työskentelevät Metsähallitus Metsätalous Oy:ssä.

“Työharjoittelu Metsähallituksella on alan opiskelijoille hieno mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan ja saada valmiuksia vastaavan kaltaisissa tehtävissä toimimiseen jatkossa. Monet harjoittelijoistamme ovat myöhemmin työllistyneet Metsähallitukselle”, kertoo hallintopäällikkö Jarmo Leskinen Metsähallitus Metsätalous Oy:stä.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla ympäri maan yhteensä noin 60. Alueellisesti paikat jakautuvat siten, että niitä on Etelä-Suomessa, Pohjanmaa-Kainuussa ja Lapissa parikymmentä kullakin alueella. Työskentely tapahtuu Metsähallituksen toimipaikoilla ja työtehtäviin sisältyy maastotyötä valtion monikäyttömetsissä.

Haku alkaa maanantaina 20.11.2023 ja päättyy 15.1.2024. Harjoittelujaksot ovat kestoltaan 3–4 kuukautta.

Kaikki avoimet paikat ovat nähtävissä Metsähallituksen rekrytointisivulla: https://www.metsa.fi/metsahallitus/avoimet-tyopaikat/

Täältä voit lukea kesän 2023 harjoittelijoiden kokemuksista: https://www.metsa.fi/metsahallitus/avoimet-tyopaikat/harjoittelijaksi-metsahallitukseen/

Lisätietoja:

Jarmo Leskinen, hallintopäällikkö, Metsähallitus Metsätalous Oy, 0400 419 640, jarmo.leskinen@metsa.fi (yleisesti metsätalouden harjoittelijoiden rekrytoinnista)

Tehtäväkohtaiset lisätietojen antajat löytyvät rekrytointi-ilmoituksista.