Julkaistu 18.1.2018

Vallisaari ja Teijo palkittiin Matkamessuilla

Matkailutoimittajien Kilta palkitsi Vallisaaren ja Isosaaren Vuoden kotimaisena matkakohteena. Teijon viikko-ohjelma ja Visit Salo voitti Visit Finlandin -kärkituotepalkinnon Outdoors Finland, kesäaktiviteettien sarjassa. Palkinnot luovutettiin tänään torstaina 18.1. Matkamessuilla.

Matkamessuilla 2018 palkitut

Matkailutoimittajien kilta kiittelee siitä, että sotilaskäytössä olleiden Vallisaaren ja viereisen Kuninkaansaaren avautuminen kesällä 2016 käynnisti aivan uudenlaisen lähimatkailun pääkaupunkiseudulla. Näillä ”aarresaarilla” luonto ja historia kohtaavat. Kävijälle aukeavat rehevät, koskemattomat maisemat metsämansikoineen ja vadelmapensaineen.

Metsähallituksen hoitamien Vallisaaren ja Teijon kansallispuiston kehittäminen jatkuu vahvana.

”Hienona uutisena on esimerkiksi se, että Helsinkiin perustetaan Vallisaaren rannoille ja saariin levittäytyvä nykytaiteen biennaali. Biennaali järjestetään ensimmäisen kerran vuonna 2020. Teijossa yhteistyö kumppanien kanssa on tiivistä, ja työtä jatketaan. VisitSalon pitkäjänteinen työ alueen matkailun kehittämiseen on tuottanut tulosta luontomatkailun asiakasmäärissä, sanoo aluejohtaja Henrik Jansson Metsähallituksesta.

Lisätietoja:
Metsähallitus: asiakaspäällikkö Petra Niskanen, puh. 0400 530560
www.luontoon.fi/vallisaari
www.luontoon.fi/teijo