Julkaistu 16.1.2018

Uudistunut Seitsemisen luontokeskus avautuu 20.1.2018

Seitsemisen luontokeskus avaa ovensa talvitauon jälkeen 20.1.2018. Toimintaa lähtee pyörittämään yrittäjä Merja Salmela. Yrittäjä monipuolistaa Seitsemisen luontokeskuksen palveluja. Ravintolan ruokatarjonta on uudistunut ja jatkossa retkeilijät voivat varata luontokeskuksen yhteydestä myös majoitustiloja.

”Avajaisviikonloppuna luontokeskuksen ravintolassa on tarjouksia. Lisäksi yhteistyöyrittäjämme Liisa Tyllilä Hiking Travelista vetää kaksi lumikenkäretkeä. Lumikenkäretket täyttyivät nopeasti ja pyrimme järjestämään talven mittaan lisää ohjattuja lumikenkäretkiä. Voimme tarvittaessa järjestää myös kokousasiakkaille aktiviteettejä Seitsemisen ikimetsissä”, yrittäjä Merja Salmela kertoo.

Majoitustilat on kunnostettu luontokeskuksen pihapiirissä oleviin entisiin toimisto- ja asuntolatiloihin. Petipaikkoja on 19. Majoittujille on tarjolla myös aamiaispalveluja. Luontokeskuksessa on jatkossakin tarjolla retkeilijöiden neuvontaa, kahvila- ja ravintolapalveluja, luontokauppa ja taidenäyttelyitä. Lisäksi vuokrattavana on kokous- ja juhlatiloja.

”Seitsemisen kansallispuistossa on tällä hetkellä lunta 20-30 cm. Ensimmäiset hiihtoladut on avattu ja lumikengillä voi suunnata puhtaille hangille. Kansallispuiston suosituimmat luontopolut, kuten Multiharjun aarnialueen luontopolku, ovat usein läpi talven käveltävissä, vaikka polulla ei ole talvikunnossapitoa. Korkeavartiset ja pitäväpohjaiset kengät ovat toki tarpeen tarpeen”, puistonjohtaja Tuula Peltonen Metsähallituksesta vinkkaa.

Seitsemisen luontokeskuksen talven ensimmäinen taidenäyttely on Mirja Ilkan näyttely “Siivet”. Näyttely on esillä 20.1.-31.3.2018. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja siihen voi tutustua luontokeskuksen aukioloaikoina.

Lisätietoja:
Merja Salmela, yrittäjä Seitsemisen luontokeskus, puh. 040 829 3064
Tuula Peltonen, puistonjohtaja, Metsähallitus, puh. 0400 924 534
Seitsemisen luontokeskus (www.luontoon.fi)
Seitsemisen luontokeskus Yrittäjän sivut (www.seitsemisenluontokeskus.fi)