Julkaistu 30.11.2020

Pohjois-Pohjanmaan luontokeskusten asiakaspalvelupisteet menevät kiinni koronatilanteen vuoksi

Syötteen, Liminganlahden ja Oulangan luontokeskusten asiakaspalvelupisteet suljetaan tuleviksi viikoiksi maakunnan koronatilanteen vuoksi.

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä totesi lauantaina 28.11.2020 Pohjois-Pohjanmaan olevan koronatilanteen leviämisvaiheessa. Alueella tarvitaan toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Muun muassa Oulun kaupunki on ilmoittanut sulkevansa lukuisia kaupungin tiloja ja toimintoja seuraaviksi viikoiksi.

Metsähallituksen Luontopalvelut siirtää Liminganlahden, Syötteen ja Oulangan kansallispuistojen asiakasneuvonnan sähköisten palvelujen puolelle. Luontokeskusten asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostin tai netin kautta. Retkivinkkejä ja ajankohtaista tietoa on tarjolla luontoon.fi-nettisivustolla ja kansallispuistojen ja muiden retkikohteiden Facebook-tileillä.

Oulangan luontokeskus on kiinni 1.-21.12.

Syötteen luontokeskuksen asiakaspalvelupiste ja näyttely ovat kiinni, mutta luontokeskuksen yhteydessä toimiva kahvila Korppi on edelleen avoinna retkeilijöille normaalisti eli joka päivä klo 10-16.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu 1.-18. joulukuuta. Samassa rakennuksessa toimiva Hotelli-ravintola Liminganlahti on normaalisti avoinna la-su klo 10-16.

Pohjois-Pohjanmaan kansallispuistot ja muut retkikohteet ovat luonnollisesti vapaasti vierailtavissa, eikä kohteiden palvelurakenteita maastossa ole suljettu.

Lisätietoja