Ruka Valley on puurakentamisen edelläkävijä

Metsähalllitus on mukana kehittämässä puun käyttöä rakentamisessa. Teetämme Ruka Valley -alueen ytimessä sijaitsevalle, 11 000 kerrosneliömetrin matkailutontille toteutettavuusselvityksen. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää Rukan tarjoamista mahdollisuuksista yrityksellesi tai asiakkaallesi, ota rohkeasti yhteyttä!

Village to Valley kondolihissi Rukalla

Pitkät perinteet

Kuusamon Ruka on Suomen vanhimpia hiihtokeskuksia. Se on valittu useasti vuoden hiihtokeskukseksi ja Rukalla on luultavasti maailman pisin hiihtokeskuksen lumikausi. Kuusamon kansainväliset yöpymiset kasvoivat vuonna 2017 lähes 30 prosentilla.  Kuusamo on ympärivuotisen matkailun mallikunta. Rukan lähistöllä sijaitsevat kuuluisat Kuusamon kosket ja Oulangan kansallispuisto.

Tutustu esitteeseen

Ruka Valley – Surrounded by the clean northern nature (kohteen esite englanniksi)

Ruka uusiutuu ja kehittyy nyt kovaa vauhtia. Uusi kävelykylä Rukan Valley Valtavaaran luonnonsuojelualueen ja rinteiden välissä luo mahdollisuuksia uusille investoinneille. Asemakaavassa on noin 30 000 k-m2 matkailurakentamisaluetta. RukaValley-hotellin rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa ja uusi Village2Valley-maisemagondoli kyydittää hiihtäjiä ja muita ulkoilijoita Rukan kylän palvelujen ääreen. Asemakaava on rakentamisen suhteen hyvin salliva, mutta tavoitteena on tyylikäs puurakentamisen mallialue.

Vapaat tontit

Meillä on Ruka Valleyssä vapaana sekä hotellitontti että majoitusrakentamiseen soveltuvat tontit. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Hyödyllisiä linkkejä

Kysy lisää!

Kari Männistö

Myyntipäällikkö

Metsähallitus
Kiinteistökehitys
PL 8016 (Ounasjoentie 6)
96101 Rovaniemi

Puh. 0206397681