Kuva: Mikko Törmänen
Kuva: Mikko Törmänen

Metsähallitus SuomiAreenassa 12.-16.7.2021

Kesällä keskustellaan luonnosta sekä luonnonvaroista ja niiden oikeudenmukaisesta käytöstä, kun Metsähallitus yhdessä MTV:n kanssa tuo yhteisöllisyyden, digitaalisuuden ja luonnon Helsinkiin ja Poriin SuomiAreenassa! Luvassa on kiinnostavia keskusteluja, mielenkiintoisia vieraita ja osallistavia tapahtumia. Näiltä sivuilta löydät kaiken tiedon Suomen suurimmasta yhteiskunnallisesta keskustelutapahtumasta. Nähdään pian!

SuomiAreena

SuomiAreena on Suomen suurin kaikille avoin ja ilmainen yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. Tapahtumapaikkoina ovat Helsinki ja Pori. Tapahtuma järjestetään hybridimallilla ja ohjelmaa voi seurata myös verkossa.

Avajaiskonsertti ja ohjelma

SuomiAreenan avajaisia vietetään maanantaina 12.7.2021. Metsähallitus järjestää keskusteluja koko viikon ajan Helsingissä ja tapahtumapäivän Porissa. Tutustu ohjelmaan ja merkkaa keskustelut jo kalenteriisi!

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun!

Seuraa

SuomiAreenan keskustelutilaisuudet ja muu ohjelma järjestetään rajatulle yleisömäärälle Helsingissä Allas Sea Poolilla ja Porissa Pori-lavalla. Tapahtuman koko sisältö striimataan, joten pääset seuraamaan keskusteluja suorana MTV:n SuomiAreena-palvelussa.

Osallistu

Mitkä SuomiAreenan keskustelujen teemoista ovat lähellä sydäntäsi ja kenen puheenvuoroa odotat? Ota Metsähallituksen Instagram seurantaan ja osallistu keskusteluun!

Kasvatamme huomista yhteensovittaen, keskustellen ja kuunnellen.